co2

"Compenso                    " és un projecte que sorgeix amb l'objectiu de fer accions sostenibles pel medi ambient i assessorar en la reducció i compensació de la petjada carbònica de particulars, empreses i organitzacions. Dins aquest projecte sorgeix la iniciativa "Apadrina o regala un arbre" on tant particulars com empreses poden fer un donatiu per comprar un o més arbres, i participar en una plantada d'arbres que es realitzarà anualment de forma conjunta entre tots els participants.

Perquè el que interessa no és només la quantitat de CO2 que es compensa, des de Concep-t proposem un nou model de compensació de CO2 on el compensador no només fa una bona acció contra el canvi climàtic sinó que també fomenta la conservació del patrimoni natural i contribueix a un desenvolupament més just, a nivell social i ambiental del nostre país.

Així doncs, per a aplicar les compensacions, Concep-t ha escollit aquelles Fundacions i/o Associacions catalanes amb més experiència amb els projectes més adients per a una bona compensació de CO2 i vinculades a la Xarxa Custòdia del Territori. Cada projecte està associat a una zona de compensació concreta, mirant de representar al màxim les zones del territori català, per a que pugueu escollir quina us sembla més interessant.

Propera plantació Revegetació de la Riera de Santa Coloma

07/04/2018

Fundació Emys

Riera de Santa Coloma. Quedada en Can Moragues

CONTACTA AMB NOSALTRES A:
compensaco2@concep-t.com · Tel. 617712463 · C/ Serrallers, 10 - TONA

Compensa CO2 és un projecte de:
www.concep-t.com